Campagne-update week 2

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

16 februari 2022

Nog één maand | de campagne is los!

 

Gert-Jan Segers trapt campagne af

Vandaag, precies over een maand, gaat Zwolle naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022. 

Afgelopen zaterdag streek de campagne voor de eerste keer neer in Stadshagen. Een foodtruck, een pannakooi en niemand minder dan Gert-Jan Segers zorgden voor een feestelijk begin van de campagne. De actie trok veel bekijks en gaf de mogelijkheid om onze plannen voor Zwolle te vertellen. Dit smaakt naar meer!

 
 

Sfeerbeelden van afgelopen zaterdag in Stadshagen

 
       
 
       
 
 

Ook de staatssecretaris bezocht Zwolle

Ook Maarten van Ooijen, de kersverse staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, was zaterdag in Zwolle. Hij maakt een tour door het land om jongeren beter te leren kennen. Wat houdt jongeren bezig? Wat beweegt ze?

Zaterdagochtend 12 februari kwam hij samen met jeugdwethouder Michiel van Willigen en onze lijsttrekker Ruben van de Belt naar de Fakkelteit in Zwolle om met jongeren in gesprek te gaan.

Door te rappen, te dansen en via een 'spoken word' lieten de jongeren op eigen wijze zien hoe het met ze gaat. Maar ook hoe het is om in deze tijd jong te zijn. Deelname aan de Fakkelteit en Social Dance geeft hen verlichting als ze het zwaar hebben. Na de optredens bespraken de staatssecretaris en de jongeren - net als tijdens een ‘echte’ Fakkelteitavond - een thema: talentontwikkeling. 

Zaterdag as: Weclycle-dag in Aa-landen

De ChristenUnie gelooft in een economie van hergebruiken. Daarom gaat de campagne aankomende zaterdag 19 februari verder in de Aa-landen met een grote wecycle actie. Samen gaan we langs de deuren om al het afval met een stekker op te halen om zo ons steentje bij te dragen. Tevens gaan we op die dag in gesprek met geïnteresseerde voorbijgangers en kunnen we wellicht flyeren. 

We kunnen - in deze tijd van campagnevoeren - elk lid dat wil meehelpen bijzonder goed gebruiken. Wil jij aanstaande zaterdag mee doen? Dan ben je van harte uitgenodigd om mee te lopen. Je kunt je aanmelden via onderstaande link. Er wordt lunch voor je geregeld. We lopen in duo's, dus je staat er niet alleen voor. (Dit is tevens een leuke manier om andere leden of Raadsleden te leren kennen...) 

Meld je aan via deze link: https://tinyurl.com/yabvkp8t

De rode routekaart 'CU Zwolle investeert in gezond' komt er aan

Onze vrijwilligers gaan vanaf maandag 21 februari weer aan de wandel om bij alle leden 2 routekaarten te bezorgen. Dit keer ontvangt elk lid de rode routekaart waarin onze plannen rondom het thema 'gezond' worden uiteengezet. 

Voor u/jou is dit een aangename manier om te weten waar we voor staan en waar we voor gaan. Door de tweede kaart uit te delen aan iemand in de nabije omgeving is het tevens een laagdrempelige manier om deze persoon te attenderen op CU Zwolle. 

Vanaf 28 februari worden de groene kaarten verspreid en in de week van 7 maart ontvangt elk lid 2 gele routekaarten in de brievenbus. 

Wist u/wist jij dat de 4 routekaarten gezamenlijk een 'puzzeltje' zijn? Als je ze namelijk op volgorde naast elkaar legt ontstaat een soort Zwolse skyline. En voor degene die deze update goed leest én bekijkt is het intussen een herkenbaar beeld geworden. 

Flyeractie op maandag 14 en dinsdag 15 maart

Op de laatste 2 dagen voor de verkiezingen (maandag 14 en dinsdag 15 maart) willen we graag zoveel mogelijk mensen vertellen over onze plannen voor Zwolle. Het blijkt namelijk dat veel mensen pas op het laatste moment besluiten op welke partij ze gaan stemmen. Daarom hebben we op die laatste twee dagen veel handjes nodig om flyers door de Zwolse wijken te verspreiden. Help jij mee?

Meld je dan bij ons aan (via contact) en vertel in welke wijk en straat je woont. We proberen je dan een route te geven die zo dicht mogelijk bij je eigen huis ligt. Blok direct die uurtjes in je eigen agenda.

Samen bereiken we zoveel mogelijk mensen. Wij kunnen dit echt niet alleen! 

Onze sociale media-kanalen

U/jij hebt het vast al gezien: de prachtige posts op onze sociale media waarin de kandidaten van onze kandidatenlijst worden voorgesteld. We zijn vindbaar op Instagram en op Facebook. Door op de links te klikken komt u/jij op deze online pagina's terecht. 

Blijft u/blijf jij ze volgen, liken en zelfs delen?! Ook hier geldt: hoe meer wij in ons eigen netwerk delen, hoe meer mensen we bereiken. 

 

voorstellen kandidaten aankondiging

Contact?

 

Via de site zwolle.christenunie.nl/activiteiten zijn alle activiteiten voor de komende weken te bekijken. Het schema op deze site wordt voortdurend aangepast en aangevuld. 

Mocht u of jij leuke campagne-ideeën hebben, neem dan ook contact met ons op.

Contact opnemen kan via campagne@christenuniezwolle.nl.

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts