Kom naar de passerelle

Uitnodiging a.s. donderdag 2 mei

Zwolle
Uitnodiging a.s. donderdag 2 mei

Kom naar de Passerelle

Beste leden van ChristenUnie Zwolle,

Na maanden van voorbereidingen komt de Passerelle, de nieuwe loopbrug over het spoor, naar Zwolle. De komende week, van 29 april t/m 3 mei worden de houten brugdelen ingehangen over het spoor bij Station Zwolle.

Als ChristenUnie Zwolle vieren we deze bijzondere gebeurtenis mee. We zijn ook verheugd dat voormalig wethouder Ed Anker en huidig wethouder Gerdien Rots mede verantwoordelijkheid mochten en mogen dragen bij de totstandkoming van dit grote en unieke project.

Het inhangen van de brugdelen is een operatie die minutieus is voorbereid en er wordt in deze periode dag en nacht aan gewerkt. Deze week kunnen Zwollenaren al een goed beeld krijgen van het uiteindelijke resultaat. Daarna start de afbouw van de brug en vervolgens wordt deze aangekleed met veel groen. Medio 2025 is de brug gereed voor alle voetgangers om dagelijks te gebruiken.

 

Uitzichtpunt Zuidzijde

Aan de zuidzijde van het station staat van 29 april tot 3 mei een uitzichtpunt. Het is dan zelfs mogelijk -en dat is uniek- om over de busbrug te lopen vanwaar je de werkzaamheden goed kan zien. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen.

We willen donderdagavond 2 mei vanaf 20.00 uur samenkomen bij dit uitzichtpunt, op het P+R terrein. Dan zijn ChristenUnie-fractieleden aanwezig samen met wethouder Gerdien Rots om het project toe te lichten en vragen te beantwoorden. We verzorgen dan ook een hapje en een drankje en willen jou als lid van harte uitnodigen om dit met ons en andere Zwollenaren mee te maken! Graag tot donderdagavond.

Volg de werkzaamheden ook via de webcam https://bouw.live/passerelle-zwolle/